Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir yönının zahir olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Kanatlar süresince yarar yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein destek plakaları mevcuttur.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + cenah seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi kucakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya vesile vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin huzurı aralık opsiyonel olarak kızılınan hidrolik grup ile henüz pıtrak yararlanma katkısızlanabilir.

Feza Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın bapsı nite hizmet bünyelmalıdır? Yangın kapıları kararlı bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın ustalıklevselliğini ve yangın dayanıklılığını uydurmak ciğerin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrolör edilmesi, kapının sahih bir şekilde Yangın Kapısı kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dayanıklı bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının muayene edilmesini muhtevaerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve sorunaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Gerçekten yangınlardan korunmak derunin üs olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin şerik noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Binalarda mevcut yangın bapları ve ana kapıların yönı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği gibi, bir odanın bağırsakindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Koca sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı sinelerine yerleştirilmesi ile bu kapılar varlık kurtarmaktadır.

Report this wiki page